Friday, 18 May 2012

KELULUSAN AKHIR SKIM KEPENTINGAN RAJA TILAPIA

SUKACITA DI MAKLUMKAN BAHAWA PADA TANGGAL 17HB MAY 2012 SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA ( SSM )TELAH MELULUSKAN PERMOHONAN AZZ MARKETING BHD UNTUK MENGANJURKAN SKIM KEPENTINGAN RAJA TILAPIA.


DENGAN KELULUSAN INI BERMAKNA AZZ MARKETING BERHAD ADA LAH SYARIKAT PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENDAPAT KEPERCAYAAN SSM UNTUK MENGURUSKAN 2 ( DUA ) SKIM KEPENTINGAN DI BAWAH KATEGORI ' KONGSI TANI ' DI BAWAH PENGURUSAN SATU SYARIKAT


UNTUK MAKLUMAT LANJUT 

SILA KLIK DI SINI

BERKENAAN DENGAN PINJAMAN YANG DI POHON DENGAN KEM KEWANGAN:

SURAT KELULUSAN AKHIR ( PENUH ) INI AKAN DI SERAHKAN KEPADA PEGAWAI KANAN TERTINGGI DI KEMENTERIAN KEWANGAN SECEPAT MUNGKIN UNTUK MEMBOLEHKAN KEMENTERIAN KEWANGAN MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN PINJAMAN DENGAN KADAR SEGERA. 

TARIKH TEPAT KELULUSAN PINJAMAN ( JIKA DI LULUSKAN ) TIDAK DAPAT PIHAK AZZ MARKETING BHD TENTUKAN. IA NYA BERGANTUNG SEPENUHNYA KEPADA BUDI BICARA PIHAK KEMENTERIAN KEWANGAN. 

PIHAK AZZ MARKETING BHD TELAH DAN AKAN MEMBERI SEBARANG BENTUK KERJASAMA KEPADA PIHAK KEMENTERIAN KEWANGAN JIKA DI PERLUKAN DEMI UNTUK MEMASTIKAN PERMOHONAN PINJAMAN MENDAPAT KELULUSAN SEWAJARNYA.

TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN PEMILIK AZZ MARKETING ENTERPRISE DAN ORANG AWAM YANG TELAH DI BERIKAN KEPADA AZZ MARKETING BHD SEHINGGA KE HARI INI DAN HARI HARI MENDATANG.